SUMBANGAN UNTUK PONDOK

Kepada pengunjung blog yang budiman! Kepada Sesiapa Berhajat Untuk Infak Kepada Pondok Al Jaafar

(Sila Klik Di Sini).

Mudah-mudahan Sumbangan Anda Menjadi Amal Jariah Dan Mendapat Rahmat Di Sisi Allah S.W.T. Amin.

Wednesday, May 3, 2017

"WEAPONIZATION OF SPACE" DAN PANDUAN MENGHADAPI FITNAH INI


"Weaponization Of Space" dan Panduan Surah Al-Jin dalam Menghadapi Fitnah ini.

Isu tentang bangsa jin, isu tentang "makhluk asing", tentang pesawat tak dikenali (UFO), tentang ancaman antara negara, tentang serangan pengganas, tentang asteroid yang dikatakan bakal menghentam bumi dan akhir sekali tentang ancaman ekstra-terestrial adalah sesuatu yang sebenarnya berkait rapat sebagai suatu agenda. Perkara-perkara yang disebutkan ini adalah sesuatu yang berkait rapat dengan usaha pelopor golongan ingkar untuk menguasai bumi ini dan juga seluruh manusia.

Program "Weaponization of Space" yang bertujuan untuk memperhamba manusia adalah merupakan kesinambungan usaha terancang sejak sekian lama sebelum kewujudan tamadun manusia lagi. Dalam hal ini sebenarnya, tiada yang dikatakan sebagai makhluk asing melainkan bangsa jin. Tiada pesawat UFO melainkan melainkan rekaan silam yang telah dikenalpasti. Tiada asteroid melainkan jasad bergerak di angkasa lepas yang telah ditakdirkan akan jatuh ke bumi suatu masa nanti.

Apakah perancangan teliti mereka sebagai usaha untuk menguasai bumi ini dan manusia seluruhnya? Ancaman serangan pihak Soviet yang dikatakan mengancam Amerika Syarikat, sebenarnya dijadikan alasan untuk mendapatkan ketaatan tidak berbelah bahagi rakyat Amerika Syarikat terhadap kerajaan yang memerintah. Sistem pemerintahan yang diperkenalkan melalui demokrasi dan kapitalisma adalah bertujuan untuk memerah tenaga rakyat. Rakyat kemudiannya diperkuda bagi menghalalkan tindakan mereka untuk menyerang negara lain. Mereka sengaja berbelanja besar untuk tujuan pertahanan yang akhirnya turut bertujuan membangkrapkan seluruh rakyat Amerika Syarikat kecuali golongan penyembah Iblis. 


Kempen keganasan bukan sahaja mengorbankan umat
Islam bahkan juga yang bukan beragama Islam.

Isu pengganas sengaja diwujudkan agar sebahagian rakyat Amerika Syarikat dapat dijadikan korban pemujaan terhadap Iblis dan bangsa Jin yang lain yang merupakan pengikut setianya.


Dalam pada mereka meletupkan menara berkembar
dengan pesawat-pesawat, mereka ada masa untuk
menanam bahan letupan dalam bangunan.

Kempen keganasan sengaja diwujudkan agar mereka memiliki alasan untuk menyerang umat Islam, yang telah diramal akan dapat menewaskan mereka suatu hari nanti. Angkasalepas dilengkapi dengan senjata, alat pengesan dan pengintipan, agar mereka dapat mengesan apajua aktiviti manusia sama ada yang berkaitan dengan hubungan sosial ataupun perdagangan.

Kesempatan ini digunakan untuk menguasai seluruh wang yang beredar dan untuk tujuan kawalan segala bentuk aktiviti mereka yang melibatkan wang. Matlamat akhir mereka adalah supaya manusia seluruhnya menyembah mereka.

Segala-gala telah dirancang. No comments:

Post a Comment

Popular